среда, 18 июня 2014 г.

Погляд у майбутнє

ексіз: Марія Бернар 


З 27 по 29 червня відбудеться ODESSA HOLIDAY FASHION WEEKЦей проект, заснований Ukrainian Fashion Week у 2007 році, вже вкотре збирає навколо себе зацікавлених осіб зі світу моди. Протягом попередніх показів, крім українських лідерів моди, у Holiday Fashion Week брали участь дизайнери з Росії, Боснії та Герцеговини, Румунії та Великої Британії.

В рамках цього модного уікенду 28 червня відбудеться фінал XV Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє».

Проект був  заснований ще у 2000 році і такі дизайнери, як  Маша Рева, Наталя Каменська та Олеся Кононова, Олена Буреніна, Андре Тан, Олександр Каневський, Артем Климчук, та багато інших, починали свій модний шлях саме з Конкурсу «Погляд у майбутнє».

Конкурс проходить під егідою Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).
Голова журі Конкурсу – Лілія Пустовіт.

До участі у Конкурсі цього року було надіслано понад 100 ескізів колекцій із різних куточків  України. В фіналі – 16 найперспективніших.


Деякі ескізи конкурсантів:
 
ескіз: 1.Прокопів Христина 2.Русінов Ростислав 3.Федоренко Марія  

ескіз: 1.Доброжинецька Яніна 2.Максимів Ірина 3.Нетикша Ядвіга  




ескіз: 1.Юрків Надія 2.Піскова Ірина  




Приємно, що серед ескізів є і чоловічий одяг. Хоча в Україні чоловіків-фанатів моди не так вже й багато, але ж це не означає, що їх нема взагалі!



Як втілять в життя ці ескізи молоді дизанери? Хто з них стане переможцем і займе місце серед найкращих? Дізнаємось за тиждень. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий